Profile picture for user Andrea Varadi Goia

Andrea Varadi Goia

Am fost atrasă încă de când eram mică de zona ezoterică, misticism și miracole, citind de la o vârstă fragedă despre reîncarnare, religiile orientale și cazurile inexplicabile de vindecare. Am trăit permanent cu senzația că există ceva mai mult decât lumea fizică și mi-am dorit cu ardoare să găsesc un răspuns. Mi-am imaginat de multe ori, uitându-mă la stele, că Universul se află în interiorul meu. Însă senzația că nu îmi găsesc locul în lume a fost permanentă în fundalul minții mele, considerând că sunt "defectă" prin felul meu de a fi și de a gândi, prin emoțiile mult prea puternice pe care le simțeam și le exprimam.

La vârsta de 27 de ani am avut o conștientizare spontană, extrem de puternică, realizând că oamenii sunt inconștienți în ceea ce fac, gândesc sau în felul în care experimentează viața, pentru că un mecanism automat acționează prin ei și îi duce pe "aceleași șine de tren", fără posibilitate de ieșire. Senzația a fost atât de copleșitoare încât nu am mai văzut sensul vieții, intrând într-o stare de depresie și suferință interioară profundă care a durat peste 3 ani.

Încercând să îmi demonstrez atât mie însămi, cât și celorlalți, faptul că sunt o persoană "în regulă", am îndeplinit modelul impus de părinți și societate pentru o viață normală: am făcut carieră în avocatură (aproape 20 de ani), m-am căsătorit, am făcut copii, mi-am cumpărat casă și am mers în vacanțe, chiar dacă toate acestea nu mi-au adus liniștea sau bucuria. Senzația de tristețe și căutare a sensului vieții au rămas prezente în ființa mea, fapt pentru care, sistematic, aveam accese de furie și frustrare care mi-au accentuat senzația de neputință și de critică de sine.

În vara anului 2011, în urma unui șoc, am fost forțată să caut răspunsuri în mod concret, îndreptându-mă spre studiul vindecărilor miraculoase, învățând tehnici străvechi tibetane, energetice și legate de puterea minții. După multe cărți, cursuri și experiențe personale extrem de profunde, m-am îndreptat spre învățăturile iluminaților cu o ardoare de neoprit și cu o dorință uriașă de "a lăsa să cadă tot ce e fals". În anii care au urmat am studiat religiile, tehnicile de hipnoză, eliberări emoționale, reprogramarea credințelor, cele mai noi informații în știință, puterea minții și inteligență emoțională, participând la zeci de seminarii practice și experiențiale, în urma cărora am reușit să înțeleg, în sfârșit, faptul că toată căutarea sensului vieții și al adevărului reprezentau doar o căutare de sine, o căutare a răspunsului la întrebarea "Cine sunt eu?".

Ulterior au început să se vadă efectele reinventării mele interioare prin faptul că toată realitatea mea exterioară s-a schimbat, sau, așa cum obișnuiesc să spun: "Nu a rămas piatră pe piatră". În prezent, îmi urmez chemarea de a lucra cu oamenii, de a le arăta prin exemplul personal faptul că e posibil să ne regăsim, că e posibil să ne transformăm și că e posibil să trăim o viață în bucurie și în aliniere cu sufletul nostru.

Propria mea evoluție este mesajul meu.