Au fost niște zile atât de intense, de copleșitoare, am experimentat atâtea emoții, am plâns, am râs, am rămas șocată de puterea noastră interioară în momentele exercițiilor, am fost fericită că am reușit să meditez, am fost fericită că am descoperit lucruri minunate la mine, cât și în jurul meu, am fost tristă când am conștientizat cât rău mi-am făcut în toți anii, dar fericită că am descoperit asta, și că nu mai accept să continui așa.

Duminică am venit cu gândul că toate întrebările mele declanșate în primele zile, vor primi răspunsul. (…) Simțeam deja ceva frumos (…) nu aveam nicio frică, de nimic, simțeam cum plutesc, (…) am început să plâng și să plâng, pentru că încet, încet, am ajuns să mă găsesc pe mine, am ajuns să îmi simt puterea și minunăția interioară, simțeam energia interioară și realizam cât de greșit m-am privit în toți acești ani. Părea că nimic nu mai avea sens: grijile, gândurile negative, frământările, frustrările, geloziile.... totul era fără sens, în comparație cu ce descopeream în acele momente.

Am plecat de la acest seminar cu gândul că fiecare om merită să experimenteze aceste lucruri o data în viață și ar fi de ajuns. Este incredibil! Mă bucur că ai început să ajuți oamenii să se redescopere. Mă bucur că faci asta cu atâta pasiune!

Andreea V.

Andrea, vreau să-ți mulțumesc pentru trei zile transformaționale! Weekendul trecut am participat la workshopul See with your Heart și a fost o experiență incredibilă. Am venit fără nici un fel de așteptare, cu o singură intenție extrem, extrem de puternică: să fiu deschisă să primesc tot ce am de primit. Și a fost uau! Cu toate că sunt de 6 luni într-un proces de schimbare și că informațiile teoretice îmi erau cunoscute, energia, oamenii și trăirile au fost ceva de o profunzime extraordinară. Am făcut un shift imens în procesul de cunoaștere și iubire de sine. Am înțeles în profunzime ce trebuia să înțeleg, am reușit să vad extrem de clar ce am de făcut mai departe și pentru asta iți sunt recunoscătoare!

Iar pentru oricine nu este sigur dacă să participe la acest workshop sau dacă să lucreze cu tine, vă spun cu sinceritate și din suflet, făceți-o. Acum! Nu mai așteptați nici o zi să deveniți ceva mai presus decât v-ați putut vreodată închipui că puteți fi! Merită! Alături de Andrea, eu mi-am schimbat complet viața în ultimele 6 luni!

Flavia G.

Workshop-ul SEE WITH YOUR HEART pentru mine a însemnat curaj: Curajul de a fi eu, curajul de a mă alege, curajul de a mă accepta. Pentru prima dată am avut curajul de a avea încredere în mine și de a ști că pot face tot ce îmi doresc.

A fost o experiență prin care am realizat ca sunt mult mai mult decât povestea pe care mi-o spuneam, mult mai mult decât acel copil “rănit”. De asemenea, m-a ajutat să realizez ca toate lucrurile care mi se întâmplă, fie rele, fie bune, sunt ca să mă facă pe mine mai bună. Oricum, rău sau bine este doar în mintea noastră, lucrurile doar sunt.

Andrea iți mulțumesc că ești sinceră și că mi-ai spus și ceea ce nu voiam să aud. Și iți mulțumesc pentru tot ceea ce share-uiesti cu noi.

Lilla S.

Eu cred că Lumina atrage Lumina. Și că oamenii care trec prin întuneric ajung să o recunoască mai repede și să o înțeleagă mai bine. Da, avem nevoie de ambele pentru dezvoltarea noastră dar ajungem într-un moment în care trebuie să ne decidem în care credem mai mult și nu doar pentru noi, ci pentru binele tuturor.

Andrea creează un loc în care dă drumul la Lumina să curgă prin ea și să atingă și restul sufletelor, asta cred eu că face ea, lasă să curgă și pentru alții! Că este destulă! A ajuns și la mine și din mine în alții. Mi-am întrebat sufletul ce-l doare și el a răspuns într-un mediu în care s-a simțit înțeles și în siguranță și astfel sunt sigură că i-am ajutat și pe alții.

Asta a făcut Andrea pentru mine, i-a permis sufletului meu să se exprime fără să se simtă slab, i-a dat voie să se exprime în cercul unor oameni pe care acum îi întâlnesc zi de zi și dacă mă uit la ei in ochi, vad Lumina pe care o poartă și pe care o creștem împreună. Așa am început și așa o sa continui! Ne vedem în mulțime...

Patricia R.

Cu siguranță pe Andrea o cunoști la momentul potrivit în viață și lucrul acesta s-a întâmplat și la mine. A fost persoana care m-a ajutat să îmi dau seama cine și cum sunt eu cu adevărat, să accept ceea ce ajunge la mine, să iau deciziile în care cred și să mă bucur de tot ce îmi oferă viața asta frumoasă. Workshop-ul “See with your heart” este ca o revelație care își pune amprenta asupra ta exact atât cat ai nevoie în momentul respectiv. Pe mine m-a învățat să mă bucur mai mult, să simt mai mult, să iubesc mai mult și asta este minunat.

Simona M.

SEE WITH YOUR HEART. A fost o experiență de conectare profundă cu sufletul, de regăsire interioară, de uniune cu alte suflete. Am lăsat măști să cadă, am renunțat la rezistență, cu încredere și deschidere m-am abandonat în momentul prezent, de atunci și de atunci, tot mai mult și mai conștientă, în fiecare zi. Simt că anumite răni mi s-au deschis, altele pe cale de vindecare s-au cicatrizat, emoții și trăiri încă lucrează înauntrul meu și nu le grăbesc, le dau timp să Fie. Râd mult mai mult vieții, explorez cu încredere și bucurie, văd mult mai mult în oameni și în situații, văd cu inima.

Mădălina P.

Am participat la 2 din cele 3 seminarii "See with your heart" susținute de Andrea până în momentul de față. Îmi este foarte greu să descriu în cuvinte acest seminar sau ce am trăit acolo. Atunci când "Vezi cu inima", cuvintele sunt de prisos.

Pot să spun doar că seminarul a avut un impact major asupra mea, a fost un curs intens, foarte intens, unde Andrea a creat un spațiu safe în care noi toți, participanții, am reușit să ne conectam, să ne deschidem, să "vedem cu inima" timp de 3 zile, să stăm într-o stare de prezență. Chiar și acum că scriu aceste rânduri aleg să îmi deschid sufletul și să spun că o ador pe Andrea, mă bucur enorm că a aparut în viața mea, iar aceste seminarii, cursuri, ședințe, vreau să devină un stil de viață pentru mine, as long as I choose to take care of my soul.

Lorena Stîngaciu

Experiența mea cu workshop-ul SEE WITH YOUR HEART a însemnat un stânga-împrejur la tot ce fac astăzi, spre deosebire de ce făceam înainte de el. În cele 3 zile am avut trăiri intense, am descoperit și simțit lucruri despre mine pe care nu le-am înțeles multă vreme și care îmi dădeau motive de rumegat zilnic, am înțeles unde mă blocam și că de multe ori mă păcăleam pe mine. Mi-am dorit pentru prima dată după ani de zile ceva cu adevărat: mă trezeam dimineața dornică să ajung iar la seminar (pentru mine o senzație fosilizata, extinsa de, poate, o viată).

Am avut multe momente "Ahaaa!!". Asta datorita Andreei și datorită a ce a creat acolo; datorită mie, că mi-am permis să mă deschid și datorită celorlalți care au fost un grup de susținere cum rar întâlnesc la oameni pe care nu îi cunosc. A fost o experiență rară care mi-ar fi plăcut să fi durat mai mult și pe care o prețuiesc.

Andrea, iți mulțumesc și mă gândesc tot timpul la ce m-ai învățat, la ce ghid bun ai fost și încă ești, cum ai reușit să mă faci să vad și să simt când deja eram sătulă de câtă apatie și "ne-simț" era în mine.

Andreea L.