Sunt Andrea Varadi Goia și acest workshop este pentru tine dacă:

 • vrei să faci o schimbare în viața ta;
 • dorești să te vezi cu adevărat, să îți găsești varianta ta autentică;
 • ești de ceva vreme pe calea cunoașterii de sine, ai fost la cursuri, ai citit cărți și cu toate astea crezi că mai este ceva de găsit;
 • ai obosit și te-ai săturat să vezi că ziua de azi este la fel ca ziua de ieri și cea de alaltăieri, într-o alternanță monotonă și interminabilă;
 • simți că îți lipsește ceva în viață, chiar dacă în aparență pare că ai tot ce îți trebuie;
 • te simți blocat intr-o relație, un loc de muncă sau într-un mod de gândire care îți aduce suferință emoțională;
 • ești curios și te simți atras de acest workshop;

Dacă te-ai regăsit măcar într-una din situațiile de mai sus, te rog oferă-ți această experiența unică și profundă de 3 zile.

Vei înțelege:

 • de ce te afli în punctul în care ești;
 • de ce acest punct este cel mai important catalizator pentru transformarea ta;
 • cum îți poți schimba percepția asupra realității, astfel încât suferința interioară să nu mai fie necesară;
 • cine/ce nu ești ca să poți avea o idee despre ființa minunată și puternică care ești;
 • cum poți trăi o viață în autenticitate, găsindu-ți cea mai potrivită cale pentru sufletul tău;
 • cum să trăiești cu inima deschisă, în reală conexiune cu tine și cei din jur;
 • ce poți face în concret după workshop pentru a continua călătoria începută.

Cea mai inspirată și transformatoare zi din viața ta este ziua în care ALEGI adevărul. Este ziua în care știi că ai stat destul după gratiile pe care ți le-ai construit și știi că ai crezut suficient de mult în poveștile pe care ți le-ai spus.

Este ziua în care ți-a ajuns. Este ziua în care vrei cu orice preț să te găsești pe tine și fiecare moleculă din tine este aliniată cu decizia ta. După acest moment mai ai un sigur lucru de făcut: Să PERMIȚI cu răbdare și încredere că acea realitate să vină la tine. Atât.

După mulți ani de căutări, zeci de cursuri, sute de cărți citite, nenumărate experiențe personale de conștientizare, vindecare și transformare, am ajuns să realizez un lucru extrem de simplu, pe care l-am știut de la bun început: noi suntem deja întregi acum și toată realitatea vine în întâmpinarea noastră ca să dea jos "molozul" și poveștile cu care ne-am acoperit. Am uitat cine suntem și am uitat ce putere avem.

Suntem însăși conștiința creatoare care se exprimă prin acest corp și pentru care totul este posibil. Suntem potențialitate pură.

Poți da vina pe partener, trecut, loc de muncă, lipsa banilor, poți să crezi că mai trebuie să iți “vindeci” copilul interior, relația cu părinții, să eliberezi credințele negative și emoțiile blocate, să reprogramezi subconștientul, să faci terapie, dar eu cred că te lansezi într-o muncă extenuantă de Sisif care nu se va termina niciodată. Întotdeauna va rămâne ceva de “reparat” sau de făcut.

Tu perpetuezi și recreezi în fiecare zi ceea ce ești și ceea ce ai prin povestea pe care o spui despre tine și despre lume. Nu trecutul te bântuie, ci gândurile tale.
Schimbă-ți povestea dacă nu îți place ce ți se întâmplă și nu mai reveni niciodată la ea. Privește spre ce vrei, în loc să te lupți cu ce nu vrei. Atitudinea ta deschisă și fără rezistență DIN MOMENTUL PREZENT este cea care te va elibera.

"Vindecarea" ta, libertatea ta, înseamnă să privești același lucru din altă perspectivă. Gândirea ta este singura care se "repară", nu trecutul și nici măcar cel care crezi că ești "tu". Pentru că, chiar și acest "tu" este doar o poveste.

Îmi doresc să te aduc în punctul în care ești dispus să lași în urmă limitarea și felul în care gândești, în punctul în care vrei să îți asumi responsabilitatea pentru cine ești cu adevărat. Vreau să te aduc în punctul în care ești pregătit să îți deschizi inima și să trăiești o viață fără rezistență.

Asta este intenția mea pentru tine și așa s-a născut acest workshop. Vom fi împreună într-o călătorie fabuloasă timp de 3 zile în care vom râde și, poate, vom plânge, ne vom conecta sufletele și ne vom lăsa "măștile" jos. Totul va fi experimentare.

Vom pune sub semnul întrebării multe dintre “adevărurile” pe care le ai despre viață, despre tine sau spiritualitate și transformare personală. Fii deschis unor subiecte care pot să îți arate o viziune diferită decât cea general cunoscută și acceptată.

Te aștept cu drag!

Dacă ți-am trezit curiozitatea pentru participare, investiția ta pâna în data de 23.05.2020 este de 850 RON. După această dată, va fi de 1.100 RON. Pentru cei care au participat la alte ediții, suma este de 450 RON.

Această sumă include testarea rapidă pentru Covid 19, precum și materialele necesare prevenirii răspândirii virusului.
Locurile sunt limitate iar ordinea ocupării acestora se face în funcție de efectuarea plății.

Link de înscriere

În urma înscrierii vei primi prin e-mail detaliile de plată. Pentru mai multe informații, ne poți contacta la numărul de telefon (0756) 233 243 (Lorena Stîngaciu)

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți link-ul de mai sus.
Previous customer price
450
Regular price
1100