Sunt Andrea Varadi Goia şi acest workshop este pentru tine dacă:

 • vrei să faci o schimbare în viaţa ta;
 • doreşti să te cunoşti cu adevărat, să iţi găseşti varianta ta autentică sau;
 • eşti de ceva vreme pe calea cunoaşterii de sine, ai fost la cursuri, ai citit cărţi şi cu toate astea crezi că mai este ceva de găsit;
 • ai obosit şi te-ai săturat să vezi că ziua de azi este la fel ca ziua de ieri şi cea de alaltăieri, într-o alternanţă monotonă şi interminabilă
 • simţi că iţi lipseşte ceva în viată, chiar dacă în aparenţă ai tot ce iţi trebuie;
 • te simţi blocat intr-o relaţie, un loc de muncă sau într-un mod de gândire care iţi aduce suferinţă;
 • eşti curios şi te simţi atras de acest workshop;

Dacă te-ai regăsit măcar într-una din situaţiile de mai sus, te rog oferă-ţi această experienţa unică şi profundă de 3 zile.

Vei inţelege:

 • de ce te afli în punctul în care eşti;
 • de ce acest punct este cel mai important catalizator pentru transformarea ta;
 • cum iţi poţi schimba percepţia asupra realităţii, astfel încât suferinţa să nu mai fie necesară;
 • cine/ce nu eşti ca să poţi avea o idee despre fiinţa minunată şi puternică care eşti;
 • cum poţi trăi o viată în autenticitate, găsindu-ţi cea mai potrivită cale pentru sufletul tău;
 • cum să trăieşti cu inima deschisă, în bucurie şi reală conexiune cu tine şi cei din jur;
 • ce poţi face în concret după workshop pentru a continua călătoria începută.

Cea mai inspirată şi transformatoare zi din viaţa ta este ziua în care ALEGI adevărul. Este ziua în care ştii că ai stat destul după gratiile pe care ţi le-ai construit şi ştii că ai crezut suficient de mult în poveştile pe care ţi le-ai spus. Este ziua în care ţi-a ajuns.

Viaţa pe care o cauţi este la distantă de o singură alegere. Dar nu orice alegere. Este acea alegere supremă, facută din toată inima, în care fiecare moleculă din tine este aliniată cu decizia ta. Este ziua în care ÎNCEPE totul. După acest moment mai ai un sigur lucru de făcut: Să PERMIŢI cu răbdare şi încredere că acea realitate să vină la tine. Atât.

Cred că lucrurile sunt simple, doar mintea noastră le complică în mod inutil. După mulţi ani de căutari, zeci de cursuri, sute de cărţi citite, nenumărate experienţe personale de conştientizare, vindecare şi transformare, am ajuns să realizez un lucru extrem de simplu, pe care l-am ştiut de la început: noi suntem deja întregi acum şi toată realitatea vine în întampinarea noastră ca să dea jos molozul şi poveştile cu care ne-am acoperit până în punctul în care am uitat cine suntem şi ce putere avem. Suntem însăşi constiinţa creatoare care se exprimă prin acest corp şi pentru care totul este posibil. Şi atunci de ce nu manifestăm acum tot ce ne dorim?

Poţi da vina pe partener, trecut, loc de muncă, lipsa banilor, poţi să crezi că mai trebuie să iţi “vindeci” copilul interior, relaţia cu părinţii, să eliberezi credinţele negative şi emoţiile blocate, să reprogramezi subconştientul, să faci terapie, dar eu cred că te lansezi într-o muncă extenuantă de Sisif care nu se va termina niciodată. Întotdeauna va rămane ceva de “reparat” sau de făcut.

Îti spun ce am descoperit după toţi aceşti ani, după ce am facut tot ce am scris mai sus: Lipsa noastră de prezenţă, rezistenţa pe care o avem, lupta noastră cu realitatea şi cu noi înşine este singurul nostru obstacol.

Povestea pe care ţi-o spui în fiecare zi perpetuează ceea ce eşti şi ceea ce ai. Nu trecutul te bântuie, ci gândurile tale. Schimbă-ţi povestea dacă nu îţi place ce ţi se întâmplă şi nu mai reveni niciodată la ea. Priveşte spre ce vrei, în loc să te lupţi cu ce este. Atitudinea ta deschisă şi fără rezistenţă DIN MOMENTUL PREZENT este cea care te va elibera. Nu e nevoie să-ţi "repari" povestea sau pe tine, nu e nevoie să repari lumea sau pe alţii. "Vindecarea" ta, libertatea ta, înseamnă să priveşti acelaşi lucru din altă perspectivă. Gândirea ta este singura care se "repară", nu trecutul şi nici măcar cel care crezi că eşti "tu".

Îmi doresc să te aduc în punctul în care vrei să laşi în urmă limitarea în care ai trăit, felul în care ai gândit, în punctul în care eşti dispus să iţi asumi responsabilitatea pentru cine eşti cu adevărat şi să iţi spui o altă poveste despre tine. Vreau să te aduc în punctul în care eşti pregătit să îţi deschizi inima şi să trăieşti o viaţă fără rezistenţă.

Asta este intenţia mea pentru tine şi aşa s-a născut acest workshop. Vom fi impreună într-o călătorie fabuloasă timp de 3 zile în care vom râde şi, poate, vom plânge, ne vom conecta sufletele şi ne vom lăsa măstile jos. Totul va fi experimentare.

Vom pune sub semnul întrebării multe dintre “adevărurile” pe care le ai despre viaţă, despre tine sau spiritualitate şi transformare personală. Fii deschis unor subiecte care pot să iţi arate o viziune diferită decât cea general cunoscută şi acceptată.

Te aştept cu drag!

Dacă ți-am trezit curiozitatea pentru participare, investiția ta pâna în data de 20.02.2020 este de 620 RON. După această dată, va fi de 750 RON. Pentru cei care au participat la alte ediții, suma este de 400 RON.

Locurile sunt limitate. În urma înscrierii vei primi prin e-mail detalii suplimentare.

Dacă dorești mai multe informații, ne poți contacta la numărul de telefon: 0731555567

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți link-ul de mai sus.