Această conferință reprezintă o “mostră” din workshop-ul See with Your Heart, un seminar intens de 3 zile în care mesajul principal este regăsirea de sine. Conferința este susținută de Andrea Varadi Goia.

Intrarea este liberă.

“Când îţi dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru realizarea dorinței tale.”

Paulo Coelho, "Alchimistul"

Fiecare dintre noi este unic și a venit aici cu un scop. Însă adevăratul scop - descoperirea geniului din noi, este realizat doar în momentul în care ne regăsim pe noi înșine, varianta noastră reală, autentică, nealterată de frici și condiționări.

Din păcate, foarte puțini oameni ajung să fie autentici, foarte puțini au curajul să se elibereze de trecut și de ceea ce nu sunt ei cu adevărat pentru că, calea regăsirii de sine este o cale spinoasă, uneori extrem de dură, un fel de „moarte” a tot ce este fals, în timp ce zona de confort este extrem de seducătoare.

A fi autentic, pentru mine înseamnă a te manifesta din acea profunzime care ești cu adevărat, a vedea viața din inocența inimii, a sufletului și nu cu ochii unei minți pline de judecăți. Sufletul are curaj chiar și atunci când mintea e plină de panică, el vrea să se joace, să experimenteze fără frică, în timp ce o gândire plină de „bine sau rău”, plină de „asta nu ar trebui să se întâmple”, plină de opinii, critici și intoleranță, duce la o perspectivă deformată asupra realității, fără posibilitatea accesării potențialul nostru cel mai înalt - potențialul sufletului. Nu vom fi niciodată autentici dacă nu ne ascultăm inima iar atunci când ne ascultăm inima, mintea se liniștește, devine clară, pură și lipsită de rezistență.

Se poate să ne regăsim, se poate să ajungem să ne împlinim visul, dacă asta este ceea ce ne dorim cu adevărat. Pentru că, așa cum spune Paulo Coelho, „Universul conspiră la realizarea dorinței tale”. Pentru că, regăsirea de sine este chiar obiectivul pentru care am venit aici.

Te așteptăm!

Dacă doreşti detalii despre Workshopul SEE WITH YOUR HEART, poţi accesa de aici pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/165818334726672/

Din păcate nu te mai poți înscrie la această conferință